Saturday, September 29, 2012

Vitamin C 50sen sebiji

sekarang ni pelbagai produk dan makanan kesihatan di pasaran..adakah benar Vitamin C ni hanya 50sen sebiji..eh murahnye...50sen x 30hari = RM15..eh murah ni..brand ape yg murah sgt ni??

  • untuk pengetahuan semua 1 biji vitamin C organik 500mg bersamaan dengan 7 1/2 biji oren!..mmg jimatkan..xkan la tiap2 ari kite nk makan 7 biji oren..dengan pengambilan sebiji vit C ini sudah memadai.
  • vitamin C juga bertindak sebagai antioksidan di dalam badan kita..ANTIOKSIDAN bermaksud daya tahan dari segala serangan penyakit.
  • meningkatkan fungsi metabolik di dalam badan..ia meningkatkan kadar pembakaran kalori di dalam badan..dari hari ke hari umur kite semakin tua..dengan pengambilan Vitamin C yang berterusan dapat membantu pembakaran kalori di dalam badan..sekaligus memelihara badan kita dari sebarang penyakit..
  • terakhir sekali selalu di kaitkan dengan kecantikan dan kesihatan kulit..kulit muka yg berjerawat dapat dirawat dan yg cantik semakin cantik..
saya selalu menyarankan kite mengambil vitamin ini dari awal sebab kesannye amatlah memuaskan..yg penting mestilah ISTIQAMAH..rasanye xperlula nk suntik sana sini kan..amalkan minum air suam yg byk, berdoa dan amalkan..inyaallah semuanye boleh.. :)

Vitamin yang sy maksudkan di atas adalah Vitamin C 500mg Shaklee...1 bulan hanya RM15 shj..mari dapatkannye skrg..

jika berminat untuk mendapatkan vitamin ni sila email kepada sy izaty_ismail@yahoo.com..

0 komen:

Post a Comment